Šią savaitę pamatysime naują „Vilkas tarp mūsų 2“ anonsą

Vilkas tarp mūsų 2 gyvybės! Po to, kai 2019 m. „The Game Awards“ ceremonijoje buvo paskelbtas anonsas, kurio anonsas buvo atšauktas, Telltale filmo „Fables“ komiksų serijos tęsinys ilgą laiką buvo tylus. Tačiau prieš du mėnesius paskelbus apie naują seriją, paremtą „The Expanse“, naujasis „Telltale“ pažadėjo, kad netrukus pasirodys naujienos apie „Vilkas 2“, ir šią savaitę jie tą pažadą ištesės.

Šį trečiadienį, vasario 9 d., 10:00 PST / 13:00 EST / 18:00 GMT, Geoffas Keighley surengs filmo „Vilkas tarp mūsų 2“ užkulisius, transliuojamas „Twitch“ ir „YouTube“. Renginys reklamuojamas su linija „Greetings from Fabletown“, o Keighley patvirtina, kad „gauname visiškai naują žaidimo anonsą“.

Jei nesuspėjote, senoji Telltale buvo uždaryta 2018 m., tačiau pavadinimą ir jo licencijas 2019 m. įsigijo kontroliuojančioji bendrovė „LCG Entertainment“. „Volfas tarp mūsų 2“ kuriama kartu su studija „AdHoc“. .

Prieš kelias savaites „Game Informer“ duodamas interviu naujasis „Telltale“ sako, kad „Wolf Without Us 2“ dabar yra visiškai gaminamas. „AdHoc“ įkūrėjas Nickas Hermanas sakė, kad „kūrybiškai jis praleido daugiausiai laiko orkaitėje iš bet kurio Telltale žaidimo, todėl tikimės, kad tai pasireikš galutiniame produkte“.

Greitai pamatysime daug daugiau istorijos žaidimo.

Leave a Comment