Patvirtinta preliminarios prieigos „Lost Ark“ problema

MMORPG-meets-ARPG Lost Ark sukėlė daug ažiotažų prieš pasaulinį išleidimą ir, nors oficialiai jis nebuvo išleistas anksčiau nei vasario 11 d., tai modernus žaidimas. kursą galite sumokėti už kelių dienų išankstinę prieigą. Founders paketo savininkai galės pasiekti tris dienas anksčiau nei kiti, todėl štai ką reikia žinoti apie Lost Ark išankstinio leidimo laiką.

Preliminari prieiga (arba vedimas, kaip tai vadina kūrėjai) prasideda antradienį, vasario 8 d., 9:00 PST / 12:00 PM EST / 17:00 GMT. Norėdami patekti tuo metu, turėsite pasiimti įkūrėjo paketą nuo 14,99 USD / 13,20 GBP / 14,99 EUR. Jei įkūrėjo paketą atsiimsite pradėję išankstinę prieigą, vis tiek galėsite žaisti prieš didžiąją versiją.

Išankstinis įkėlimas bus pasiekiamas pirmadienį, vasario 7 d., 9:00 PST / 12:00 PM EST / 17:00 GMT, nesvarbu, ar mokate už įžanginį laikotarpį, ar laukiate platesnės nemokamos versijos vėliau. savaitę. .

Žemiau rasite puikią Lost Ark apžvalgą.

Nors „Lost Ark“ jau kurį laiką buvo prieinama Azijoje, į Vakarus ji ateina gavus malonų „Amazon Games“ leidimą, o tai yra antras didelis bendrovės žingsnis į MMO erdvę po Naujojo pasaulio.

Leave a Comment